Badkamer en toilet

BADKAMER EN TOILET

Bouw en renovatie

Badkamer en toilet

Uw badkamer of toilet aan vervanging toe? Wilt u een hele nieuwe badkamer of u wilt deze

renoveren, in beide gevallen bent u bij Voskuil Bouw aan het juiste adres. Ons aannemersbedrijf zit al drie generaties in de familie waardoor wij beschikken over ruim 50 jaar ervaring. Samen met een opgeleid vak team maakt dit ons bedrijf zo bijzonder. We staan voor een persoonlijke aanpak, kwaliteit en vakmanschap en bovenal een resultaat wat uw verwachtingen overtreft. Wij leveren al tientallen jaren de hoogste kwaliteit en gaan zeer klantvriendelijk te werk. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een verbouwing of renovatie van uw badkamer of toilet.

Wat we nog meer doen

Verbouwen en renovatie

Uitbouw en dak opbouw

Badkamers en toiletten

Daken en dakwerk

3D ANIMATIE BADKAMER

U bent toe aan een nieuwe badkamer of u wilt uw toiletruimte vernieuwen. Al met al een aardige investering. Hoe weet ik wat bij mij past, wat komt hier bij kijken en hoe gaat het in zijn werk? Wij vertellen het u graag! Wij begrijpen als geen ander dat u meerdere vragen heeft, hieronder een aantal vragen die ons geregeld worden gesteld. 

Vragen die onder meer bij u opkomen:

  • Wil ik een bad of juist niet?
  • Past een inloopdouche bij mij?
  • Welke tegels passen bij mij?
  • Vloerverwarming of niet? 

Wij maken een afspraak bij u thuis. In dit gesprek inventariseren wij uw wensen, meten de ruimte en maken een schetsplan. Aansluitend zullen wij u uitnodigen bij de showroom van onze partner. Samen met u kijken we naar een grote keuze aan sanitair en tegels. Aan de hand van uw wensen en het schetsplan stellen we een selectie samen. Deze selectie gebruiken we voor het maken van een 3D animatie van uw nieuwe badkamer. Hiermee komen de plannen en uw wensen tot leven. U krijgt inzicht in het eindresultaat en kunt hierin bijsturen naar wens. Uiteraard zullen wij u met onze ervaring en expertise adviseren in het gebruik van verschillende materialen.

BADKAMER EN TOILET RENOVATIE

Na een keuze te hebben gemaakt, maken wij afspraken voor uitvoering met u voor de badkamer of toiletrenovatie. Voskuil Bouw heeft tientallen badkamers gemaakt en weet  precies welke materialen het beste zijn en welke detailleringen extra aandacht verdienen. Door actief met u mee te denken en met slimme oplossingen te komen weet Voskuil Bouw uw wensen te volbrengen.

U kunt bij ons terecht voor iedere soort badkamer of toilet renovatie. Van budget badkamer of toilet tot een high end afwerking. Voskuil Bouw gaat geen uitdaging uit de weg en levert het gewenste resultaat. In ons projectenoverzicht kunt u meerdere van onze projecten bekijken, hier kunt inspiratie opdoen en ervaart u de deskundigheid van onze vaklieden. 

Wat kost een badkamer renovatie?

Het blijft lastig een eenduidige prijs te noemen voor een volledige renovatie. Uw prijs wordt berekent op veel verschillende aspecten. U moet bijvoorbeeld denken aan: aantal vierkante meter, kwaliteit van de het bestaande leidingwerk, sloopwerk, aanschafprijs van het materiaal en de afwerking die u wenst zijn van essentieel belang voor het bepalen van de prijs. Gemiddeld gezien kost het renoveren van een badkamer tussen 5000 – 7500 euro, dit is volledig afhankelijk van de bovengenoemde aspecten. Uiteraard houden onze specialisten rekening met uw budget en hoeft u zich achteraf geen zorgen te maken over onverwachte extra hoge kosten. Wij werken transparant en met duidelijke afspraken. Dit is de reden waarom men al ruim 50 jaar kiest voor Voskuil Bouw. 

Badkamer of toilet renovatie?

Wilt u wat inspiratie opdoen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten. 

Carpenter working with equipment on wooden table in carpentry shop. woman works in a carpentry shop.

Eigen werkplaats

Voskuil Bouw heeft een eigen werkplaats met allerlei moderne apparatuur om zelf kozijnen, ramen en deuren te maken. Onze ervaren vakmensen kunnen alles maken.

Colorful canal houses in vintage toning on Brouwersgracht in the grachtengordeal the UNESCO World Heritage site of Amsterdam

Rijke historie

Voskuil Bouw heeft een rijke historie en in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Het bedrijf bestaat vijftig jaar en kan bogen op veel vakkennis en deskundigheid.

Ervaren team

Voskuil Bouw beschikt over een uitgebreid team van specialisten. Onze vakmensen zijn door ons opgeleid en handelen naar de basiswaarden van Voskuil Bouw. Dit biedt u het voordeel dat u prettig kunt communiceren met een vast aanspreekpunt tijdens het gehele project. Onze vaklieden hebben een oog voor detail en zijn specialist in afwerking. U kunt rekenen op vakwerk, kwaliteit en vakmanschap, de basisbegrippen waar wij als Voskuil Bouw voor staan.

Kom in contact

Opzoek naar een aannemer in Leiden en omstreken voor uw badkamer of toilet renovatie? Neem direct contact met ons op.