Wat we doen

Wat we doen

BIJ VOSKUIL BOUW B.V.

Wat we doen

Verbouwen en renovatie

Uitbouw en dak opbouw

Badkamers en toiletten

Daken en dakwerk

Welkom bij Voskuil Bouw

Wat we doen en waar we voor staan als Voskuil Bouw, de meest complete aannemer bij u in de regio. Ons aannemersbedrijf is thuis in vele verschillende disciplines. Van uw woning uitbouwen, renoveren of restaureren tot het ontwerpen en bouwen van een complete nieuwe woning zoals te zien op onze projecten pagina. Wij bouwen, handelen en ontwikkelen met het oog op klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid. Door ons uitgebreide en groeiende team van specialisten in verschillende disciplines kunnen wij u uit alle zorgen ontzien. Wij denken met u mee en bieden advies vanuit onze ruim 50 jaar ervaring als aannemer. 

Wij gaan klantvriendelijk, doelgericht en efficiënt te werk. Voskuil Bouw is een echt familiebedrijf dat al drie generaties in de familie zit. We zijn een betrokken en betrouwbare partij die alle zeilen bij zet om uw project tot in de puntjes te verzorgen. Duidelijke communicatie, heldere offertes en geen onverwachte kosten achteraf. Er is altijd ruimte voor een voortgangsgesprek en leveren op tijd het gewenste resultaat. 

Verbouw en renovatie

Heeft u onlangs een bestaande woning aangekocht of trekt u binnenkort in een nieuwbouwwoning waar nog veel aan moet gebeuren? Wij vertellen u graag of uw ideeën, wensen en plannen haalbaar zijn, we gaan graag met u om tafel en ontzorgen u van A tot Z. Met de totaal service van Voskuil Bouw wordt u van alle zorgen ontzien. Wij hebben korte lijnen met verschillende instanties, gemeentes, werken nauw samen met diverse architecten en hebben een breed team van specialisten in huis. Aanbouwen, verbouwen of opbouwen, niets is ons te gek en gaan geen uitdaging uit de weg. Kijk eens bij onze recente projecten, hier krijgt u een indruk van onze werkwijze, kwaliteit en aanpak. Schuif aan bij onze adviseur, hij vertelt u graag wat er mogelijk is en brengt uw wensen tot leven. 

Carpenter working with equipment on wooden table in carpentry shop. woman works in a carpentry shop.

Eigen werkplaats

Voskuil Bouw heeft een eigen werkplaats met allerlei moderne apparatuur om zelf kozijnen, ramen en deuren te maken. Onze ervaren vakmensen kunnen alles maken.

Colorful canal houses in vintage toning on Brouwersgracht in the grachtengordeal the UNESCO World Heritage site of Amsterdam

Rijke historie

Voskuil Bouw heeft een rijke historie en in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Het bedrijf bestaat vijftig jaar en kan bogen op veel vakkennis en deskundigheid.

Uitbouw en dakopbouw

Ook voor het uitbouwen en opbouwen van uw woning voor meer leefruimte en licht in heeft u de juiste specialist gevonden. Met onze ruime ervaring in alle soorten verbouw, uitbouw en opbouw kunnen we ook úw wensen vervullen. Dagelijks werkt ons team aan diverse projecten en hebben we honderden woningen zowel voor als achter en naar boven uitgebouwd. We hebben hiermee eindeloos veel woonwensen tot leven laten komen en tot in de puntjes verzorgd. 

Bij Voskuil Bouw geniet u van het totaal pakket, de volledige ontzorging en gegarandeerd de beste service. Wij vertellen u graag meer over onze expertise en gaan graag met u in gesprek. Vraag direct een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Badkamer en toilet

Een nieuwe badkamer, uw bestaande badkamer of toilet verbouwen of een badkamer aanleggen op de bovenste verdieping van uw woning. Voor Voskuil Bouw is niets te gek. We brengen uw wensen in kaart en kunnen aan de hand van een 3D animatie samen met u de verbouwing vormgeven. Het aanleggen van een hele nieuwe badkamer op bijvoorbeeld uw zolder is een flinke klus. Er moeten leidingen worden gelegd en de afvoer moet worden omgeleid. Voskuil Bouw heeft alle specialisten in huis om het complete plaatje aan u op te leveren. U hoeft niet samen te werken met verschillende partijen en u heeft één direct aanspreekpunt.

Daken en dakwerk

U kunt een lekkage beter voorkomen dan genezen. Hierom komen wij geregeld preventief bij de mensen thuis om het dak te controleren en waar nodig te repareren. Ieder dak is na verloop van tijd aan vervanging of reparatie toe, het begint te lekker of door storm is er schade ontstaan aan uw dakpannen. We komen graag bij u langs om het dakwerk te analyseren en u passend te adviseren. 

We isoleren daken, kunnen zinken dakgoten plaatsen maar werken ook aan restauraties van schoorstenen en oude gevels. Kortom de meest complete aannemer voor al uw dakwerk.

Contact opnemen

Opzoek naar een aannemer? Vul hiernaast vrijblijvend het contactformulier in, wij komen graag met u in contact.