Aannemer Voorhout

VOSKUIL BOUW B.V.

Aannemer Voorhout

Welkom bij Voskuil Bouw, uw aannemer in Voorhout en omstreken. Bent u opzoek naar een geschikte aannemer in Voorhout voor uw verbouwing, uitbouw of onderhoudswerkzaamheden? Al uw woonwensen zijn in goede handen bij Voskuil Bouw. Als volwaardig aannemer staan wij garant voor de hoogste kwaliteit afwerking. Ons aannemersbedrijf beschikt over een eigen werkplaats, een ervaren team specialisten en deskundige adviseurs. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen voor vragen of informatie. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn, we denken met u mee en adviseren vanuit onze tientallen jaren ervaring.

Voskuil Bouw is al ruim 50 jaar actief als aannemer in de omgeving van Voorhout. We werken nauw samen met plaatselijke onderaannemers, u kunt dan ook met vrijwel iedere wens bij ons terecht. Onze vaklieden zijn dagelijks te vinden in Voorhout en kennen de omgeving als onze eigen broekzak. U kunt tot in de ruime omgeving rekenen op de uitmuntende service en expertise van Voskuil Bouw.

Wat we doen

Verbouwen en renovatie

Uitbouw en dak opbouw

Badkamers en toiletten

Daken en dakwerk

Aannemer in Voorhout voor zorgeloos (ver)bouwen

Ons aannemersbedrijf in Voorhout houdt zich bezig met de meest uiteenlopende projecten. Van kleine particuliere verbouwingen tot grootschalige verbouwingen aan bedrijfspanden. Door onze flexibele werkwijze kunnen wij u in alle processen ondersteunen, van planning tot verbouwing. Wij bieden vakmanschap van topkwaliteit met een focus op klanttevredenheid. We bouwen of renoveren niet alleen, we laten bij u de best mogelijke ervaring achter.

Voskuil Bouw is een familiebedrijf dat al jarenlang actief is als aannemer in Voorhout. We zijn trots op ons werk en zijn tot in de puntjes verzorgd. Bovendien werken we alleen samen met onderaannemers die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Alleen met deze werkwijze kunnen we u de kwaliteit en vakmanschap garanderen waar Voskuil Bouw voor staat.

aannemersbedrijf-in-voorhout
Carpenter working with equipment on wooden table in carpentry shop. woman works in a carpentry shop.

Eigen werkplaats

Voskuil Bouw heeft een eigen werkplaats met allerlei moderne apparatuur om zelf kozijnen, ramen en deuren te maken. Onze ervaren vakmensen kunnen alles maken.

Colorful canal houses in vintage toning on Brouwersgracht in the grachtengordeal the UNESCO World Heritage site of Amsterdam

Rijke historie

Voskuil Bouw heeft een rijke historie en in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Het bedrijf bestaat vijftig jaar en kan bogen op veel vakkennis en deskundigheid.

Renovatie door experts

Wij zijn ervaren op het gebied van bouwen en renoveren, met jarenlange ervaring. Wij bieden u een uitgebreide service vanaf het eerste ontwerp tot en met de oplevering, afgestemd op uw wensen en behoeften. Wij verlenen service voor elk budget. We begrijpen dat niet iedereen het zich kan veroorloven om een fortuin aan zijn huis uit te geven. Daarom bieden we een breed scala aan prijzen voor onze diensten – van eenvoudige renovaties tot complete make-overs van uw huis – zodat u de meest geschikte optie voor uw woonwensen kunt kiezen. Onze vakspecialisten denken graag met u mee en zullen u van A tot Z begeleiden gedurende het proces. U kunt rekenen op de helpende hand van ons aannemersbedrijf in Voorhout.

Recente projecten

Wij werken dagelijks aan de meest uiteenlopende uitdagende projecten. Ieder met een unieke aanpak. Hieronder vindt u een greep uit onze recente projecten. Laat u inspireren door degene die u voorgingen. Heeft u vragen of wilt u werkzaamheden aan uw huis laten verrichten? Neem gerust contact met ons op of vul vrijblijvend het offerteformulier in.

Contact opnemen

Opzoek naar een aannemer in Voorhout? Vul hiernaast vrijblijvend het formulier in, wij komen graag met u in contact.