Over ons

OVER ONS

VOSKUIL BOUW B.V.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Voskuil Bouw ondersteunt een aantal maatschappelijke doelen. Zo hebben we afgelopen jaar de Marente Toertocht gesonsord, een tocht om de gezonde leefstijl te bevorderen waarbij de deelnemers 40 kilometer wandelen. Daarnaast hebben we nog twee andere organisatie financieel ondersteund: KWF Kankerbestrijding en Muziekvereniging Kunst en Genoegen uit Leiden, in de volksmond beter bekend als K&G.

Onze missie

Betrouwbaarheid, maatschappelijke betrokken, flexibel, eerlijk, netjes en veilig. We helpen u graag met ons ervaren team, en dat al meer dan 48 jaar. We bouwen graag met u aan de toekomst.

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf nemen wij per jaar enkele studenten aan, om hun op te leiden voor het vak. Zij lopen mee in de bedrijfsvoering en gaan enkele maanden bij ons aan de slag om ervaring op te doen.

Duurzaam

Voskuil Bouw werkt zoveel mogelijk met duurzame materialen, zoals FSC-hout. Duurzaamheid is belangrijk voor ons, want we kopen deze in bij verantwoorde bedrijven, waardoor de materialen lang meegaan. Het zijn materialen die je kunt recyclen, zodat deze opnieuw kunnen worden gebruikt in een tweede leven. Een duurzame relatie met onze klanten is net zo belangrijk, en ze komen daarom graag bij ons terug.

Historie

Voskuil Bouw heeft een grote staat van dienst opgebouwd in de Leidse regio en daarbuiten. Het bedrijf startte in 1971 gevestigd in Leiden met twee medewerkers en is uitgegroeid tot een bedrijf met rond de elf vaste collega’s in dienst.