Aannemer Leidschendam

VOSKUIL BOUW B.V.

Voskuilbouw als ruim 50 jaar uw aannemer in Leidschendam

Voskuil Bouw, uw vertrouwde aannemersbedrijf in Leidschendam, staat al meer dan 50 jaar bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap in verschillende bouwprojecten. Of u nu streeft naar het verduurzamen van uw woning, een grondige renovatie aan uw woning wilt laten doen, of een uitbouw overweegt, ons team van deskundigen levert maatwerk voor ieder project.

Wij staan voor een persoonlijke aanpak en gaan voorafgaand van het traject graag met u in gesprek. We brengen al uw wensen in kaart en maken aan de hand van de beschikbare budgetten een plan dat bij uw wensen past. U kunt via het offerteformulier direct een offerte aanvragen of contact opnemen voor het maken van een afspraak. We zien uw wensen graag tegemoet!

Wat we doen

Verbouwen en renovatie

Uitbouw en dak opbouw

Badkamers en toiletten

Daken en dakwerk

Verduurzaam uw huis met de expertise van Voskuil Bouw

Investeren in de duurzaamheid van uw woning is een slimme keuze voor de toekomst. Ons team adviseert en implementeert de beste oplossingen voor energie-efficiëntie en duurzaamheid. Wij maken gebruik van duurzame materialen die wij zorgvuldig samenstellen bij onze leveranciers. Uw wens is voor ons het belangrijkste, maar vinden het belangrijk ons steentje bij te dragen aan een schoner milieu en hebben onze verschillende leveranciers hierop samengesteld. Als volwaardig aannemer in Leidschendam staan wij voor transparantie, kwaliteit en hechten veel waarde aan duurzaamheid.

Carpenter working with equipment on wooden table in carpentry shop. woman works in a carpentry shop.

Eigen werkplaats

Voskuil Bouw heeft een eigen werkplaats met allerlei moderne apparatuur om zelf kozijnen, ramen en deuren te maken. Onze ervaren vakmensen kunnen alles maken.

Colorful canal houses in vintage toning on Brouwersgracht in the grachtengordeal the UNESCO World Heritage site of Amsterdam

Rijke historie

Voskuil Bouw heeft een rijke historie en in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Het bedrijf bestaat vijftig jaar en kan bogen op veel vakkennis en deskundigheid.

Uw bestaande (verouderde) woning renoveren

Elke renovatie is een kans om uw woning niet alleen te herstellen maar ook te verbeteren. Voskuil Bouw combineert traditioneel vakmanschap met innovatieve technieken voor een resultaat dat uw verwachtingen overtreft. Meer over onze benadering van renovaties vindt u hier. We hebben het al even genoemd, maar het verduurzamen van uw woning (renoveren) wordt steeds belangrijker. Met de verschillende subsidiemogelijkheden die van toepassing zijn, kunt u de investering binnen een aantal jaren vaak al terugverdienen. Neem gerust eens contact op met onze adviseur, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze expertise.

Recente projecten

Dagelijks voeren wij vele verschillende werkzaamheden uit, van renovatie tot dak opbouw en van uitbouw tot dakwerkzaamheden. Hierdoor een greep uit onze recente projecten uit de regio Leiden.

Uitbouw en Dakopbouw: creëer meer ruimte en waarde

Droomt u van een ruimere woning? Ontdek de mogelijkheden van een uitbouw of dakopbouw door Voskuil Bouw in Leidschendam. Onze projecten zijn maatwerk, afgestemd op uw wensen en de architectuur van uw woning. U kunt hierover meer lezen op onze pagina Uitbouw en Dakopbouw

In de huidige woningmarkt is verhuizen naar een grotere woning niet altijd de meest voor de hand liggende oplossing wanneer u de wens heeft om ruimer te wonen. Een uitbouw, opbouw of zelfs dakkapel aan of op uw huidige woning is in deze gevallen vaak de meest efficiënte oplossing. Wij begrijpen dat hier een grote eenmalige investering bij komt kijken. Ook op financieel gebied hebben wij partners die u hierin kunnen begeleiden.

Voeg- en metselwerk herstel

Het herstel van voeg- en metselwerk is cruciaal voor de uitstraling en duurzaamheid van uw woning. Onze specialisten zorgen voor een naadloze afwerking die staat als een huis. Bekijk onze diensten op Voeg- en Metselwerk Herstel. Voskuil Bouw heeft zijn eigen specialisten in dienst die al tientallen jaren ervaring hebben met het renoveren van voeg- en metselwerk. Het herstellen van een gevel is vakwerk en vergt deskundigheid.

Veelgestelde vragen

Ja, wij nemen projecten van alle groottes aan, van kleine aanpassingen tot grote verbouwingen.

Wij gebruiken duurzame materialen en technieken die bijdragen aan de energie-efficiëntie van uw woning.

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor een vrijblijvend gesprek waarin we uw wensen en de mogelijkheden bespreken.

Contact opnemen

Opzoek naar een aannemer in Leidschendam? Vul hiernaast vrijblijvend het contactformulier in, wij komen graag met u in contact.