Aannemer Sassenheim

VOSKUIL BOUW B.V.

dé aannemer in Sassenheim

Voskuil Bouw als de toonaangevende aannemer in Sassenheim, gespecialiseerd in verbouwing en renovatie van particuliere woningen, zijn we trots op ons werk en onze reputatie. We hebben een team van ervaren professionals die bedreven zijn in alle aspecten van woningverbetering, van loodgieterswerk en elektriciteit tot timmerwerk en metselwerk. We bieden ook een breed scala aan diensten, van keuken- en badkamer renovatie tot renovatie van het hele huis. Bovendien zijn we toegewijd aan het leveren van het hoogste niveau van klantenservice, daarom bieden we een 100% tevredenheidsgarantie op al ons werk. 

Wij zetten net het stapje extra, wat leidt tot enorm veel positieve reacties van onze klanten. Wordt uw verbouwing ons volgende succesverhaal? Neem vandaag nog contact met ons op of vul vrijblijvend het offerteformulier in. 

Wat we doen

Verbouwen en renovatie

Uitbouw en dak opbouw

Badkamers en toiletten

Daken en dakwerk

Verbouwen in Sassenheim

Aannemersbedrijf Voskuil Bouw is u graag van dienst met een aanbouw, dakopbouw of renovatie van uw woning in Sassenheim. Met jarenlange ervaring staat Voskuil Bouw garant voor een hoogwaardige en efficiënte uitvoering van uw project. Wij werken alleen met de beste en meest ervaren vakmensen op dit gebied. Zo bent u verzekerd van een mooi en degelijk resultaat dat voldoet aan al uw wensen.

Neem gerust contact met ons op wanneer u uw woonwensen bespreekbaar wilt maken. We nemen ruimschoots de tijd om alle mogelijkheden met u te bespreken en voorzien wij u van deskundig advies op basis van onze tientallen jaren ervaring. U kunt rekenen op een duurzame aanpak, wij houden rekening met belangrijke wetgeving en gebruiken uitsluitend duurzame materialen om zo milieubewust te verbouwen. Wij rijken u de hand en gaan graag voor u aan de slag.

Close-up Of Engineer Hand Drawing Plan On Blue Print with architect equipment, working with partner and engineering tools on the workplace. Engineering tools and construction concept.
Carpenter working with equipment on wooden table in carpentry shop. woman works in a carpentry shop.

Eigen werkplaats

Voskuil Bouw heeft een eigen werkplaats met allerlei moderne apparatuur om zelf kozijnen, ramen en deuren te maken. Onze ervaren vakmensen kunnen alles maken.

Colorful canal houses in vintage toning on Brouwersgracht in the grachtengordeal the UNESCO World Heritage site of Amsterdam

Rijke historie

Voskuil Bouw heeft een rijke historie en in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Het bedrijf bestaat vijftig jaar en kan bogen op veel vakkennis en deskundigheid.

Aanbouw realisatie Leiderdorp

Het totaalpakket van Voskuil Bouw in Sassenheim

Voskuil Bouw aannemer in Sassenheim, architect en financieel adviseur hebben hun krachten gebundeld om een compleet pakket voor uw verbouwing aan te bieden. Aannemer Voskuil Bouw is gespecialiseerd in woningbouw en heeft meer dan 50 jaar ervaring in de branche. Het bedrijf is gevestigd bij u in de buurt, maar werkt met klanten van over de hele wereld. Voskuil Bouw is een familiebedrijf, en is trots op haar klantenservice en aandacht voor detail. Het bedrijf heeft een team van ervaren professionals die gepassioneerd zijn over hun werk, en die nauw met u samenwerken om ervoor te zorgen dat uw renovatieproject een succes wordt. 

Wij bieden u ook een breed scala aan diensten, waaronder projectmanagement, bouwmanagement en financieel advies. Daarnaast kan het bedrijf u voorzien van een lijst met gerenommeerde onderaannemers die kunnen helpen bij specifieke aspecten van uw verbouwing. Met aannemer Voskuil Bouw kunt u erop vertrouwen dat u de best mogelijke service krijgt voor uw renovatieproject in Sassenheim.

Wilt u weten wat wij voor uw project kunnen betekenen en wilt u al uw zorgen uit handen geven? Vul dan vrijblijvend het offerteformulier in of bel direct met een van onze deskundige adviseurs. 

Recente projecten

Dagelijks voeren wij vele verschillende werkzaamheden uit, van renovatie tot dak opbouw en van uitbouw tot dakwerkzaamheden. Hierdoor een greep uit onze recente projecten uit de regio Sassenheim.

Contact opnemen

Opzoek naar een aannemer in Sassenheim? Vul hiernaast vrijblijvend het formulier in, wij komen graag met u in contact.