Aannemer Oegstgeest

VOSKUIL BOUW B.V.

Aannemer in Oegstgeest

Bent u opzoek naar een aannemer in Oegstgeest voor uw verbouwing, nieuwe badkamer of uitbouw. Voskuil Bouw in Oegstgeest levert u gegarandeerd de beste service. Met een persoonlijke aanpak en ontzorging van A tot Z kunt u rustig achterover leunen terwijl wij uw woonwensen vervullen. Ons aannemersbedrijf in Oegstgeest heeft alle ingrediënten in huis voor een succesvol bouwproject. Met onze tientallen jaren ervaring en ruime expertise zijn wij zeer breed inzetbaar. U kunt bij ons onder andere terecht voor: Verbouw, aanbouw, uitbouw, renovatie, daken en dakwerk en hebben wij experts op het gebied van badkamers en sanitair in huis. 

Veel ervaring, actuele kennis, een groot team van specialisten en een totaalpakket voor uw verbouwing of renovatie. Wij richten ons vooral op onderhoud, verbouw, renovatie en restauratie. Uiteraard kunt met ieder soort vraag bij ons terecht en kunnen wij u vrijwel altijd van dienst zijn. Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor uw woonwens? Laat uw gegevens achter via het offerteformulier en wij zullen spoedig contact met u opnemen. 

Wat we doen

Verbouwen en renovatie

Uitbouw en dak opbouw

Badkamers en toiletten

Daken en dakwerk

Betrouwbare en vakkundige aannemer in Oegstgeest

Als betrouwbare en vakkundige aannemer in Oegstgeest zorgen voor altijd voor een geslaagd project. Bij Voskuil Bouw hebben we brede kennis en ervaring met kleine en grote projecten en opereren we met maat één doel: het vervullen van uw wenst met de hoogste kwaliteit. We gaan vakkundig te werk en hechten veel waarde aan duidelijke communicatie en persoonlijke begeleiding. We gaan vooraf dan ook graag met u om tafel om al uw wensen te bespreken en is er tijdens de bouw altijd ruimte voor een voortgangsgesprek. We doorlopen met u alle stappen en brengen duidelijk onze plannen in kaart doormiddel van een overzichtelijk offerte. Uw wens staat bij ons centraal en denken tot in de details met u mee.

Aannemer oegstgeest
Carpenter working with equipment on wooden table in carpentry shop. woman works in a carpentry shop.

Eigen werkplaats

Voskuil Bouw heeft een eigen werkplaats met allerlei moderne apparatuur om zelf kozijnen, ramen en deuren te maken. Onze ervaren vakmensen kunnen alles maken.

Colorful canal houses in vintage toning on Brouwersgracht in the grachtengordeal the UNESCO World Heritage site of Amsterdam

Rijke historie

Voskuil Bouw heeft een rijke historie en in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Het bedrijf bestaat vijftig jaar en kan bogen op veel vakkennis en deskundigheid.

Dé allround aannemer in Oegstgeest

Voskuil Bouw realiseert al ruim 50 jaar alle voorkomende bouw werkzaamheden in Oegstgeest, van onderhoud tot verbouw en renovatie. Ons aannemersbedrijf zit al drie generaties in de familie en is van een loodgietersbedrijf uitgegroeid tot een volwaardig aannemersbedrijf in Oegstgeest. Wat uw wensen ook zijn, bij Voskuil Bouw zijn ze in goede handen. We beschikken over een eigen werkplaats, een uitgebreid team van specialisten en een breed netwerk. We werken nauw samen met verschillende instanties, gemeentes en architecten ook kunnen we u in contact brengen met een financieel adviseur. Het complete plaatje voor uw verbouwing, uitbouw of renovatie en ontzegging van begin tot eind. Schuif aan bij onze adviseur voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Recente projecten

Dagelijks voeren wij vele verschillende werkzaamheden uit, van renovatie tot dak opbouw en van uitbouw tot dakwerkzaamheden. Hierdoor een greep uit onze recente projecten uit de regio Oegstgeest.

De juiste mensen voor het beste resultaat

Bij Voskuil Bouw werken alleen gespecialiseerde vaklieden. Dagelijks zijn wij werkzaam in Oegstgeest en kennen de omgeving als onze broekzak. Wij zetten de juiste man op de juiste plek. Hierdoor kunnen wij efficiënt te werk gaan en worden de werkzaamheden alleen uitgevoerd door een specialist. We werken samen met zorgvuldig geselecteerde onderaannemers die ruimschoots voldoen aan de kwaliteitseisen van Voskuil Bouw. U heeft tijdens de bouw één aanspreekpunt die dag en nacht klaar staat voor al uw vragen. 

Wij streven te allen tijde naar een succesvol resultaat dat uw verwachtingen overtreft. Wilt u weten wat Voskuil Bouw voor u kan betekenen in Oegstgeest? Neem vrijblijvend contact met ons op middels het offerte formulier. We komen graag bij u langs voor een taxatie. 

Uitbouw Amstelveen buitenaanzicht

Contact opnemen

Opzoek naar een aannemer in Oegstgeest? Vul hiernaast vrijblijvend het formulier in, wij komen graag met u in contact.