Aannemer Noordwijk

VOSKUIL BOUW B.V.

Aannemer Noordwijk

Zoekt u een geschikte aannemer in Noordwijk voor uw verbouwing of renovatie? Voskuil Bouw is een ervaren en zeer deskundige aannemer in de regio Noordwijk. Wij zijn al ruim 50 jaar actief en zijn uitgegroeid tot een volwaardig aannemersbedrijf in Noordwijk. U kunt bij ons voor vrijwel iedere verbouwing, renovatie of uitbouw terecht. We beschikken over een eigen werkplaats, een team van gespecialiseerde vakmannen en een deskundige bouwtechnicus voor het opstellen van een op maat gemaakt plan. 

Persoonlijke service, ontzorging van A tot Z, vakmanschap en betrouwbaarheid staan centraal binnen onze organisatie. Voskuil Bouw heeft een goede naam opgebouwd als aannemer in Noordwijk en hier zijn we trots op. We leveren te allen tijde het gewenste resultaat binnen het bouwtermijn. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe uitbouw, opbouw of gerenoveerde keuken of badkamer.

Wilt u weten wat de vaklieden van Voskuil Bouw in Noordwijk voor u en uw woonwens kunnen betekenen? Kom direct met ons in contact door het contactformulier in te vullen of een offerte aan te vragen. 

Wat we doen

Verbouwen en renovatie

Uitbouw en dak opbouw

Badkamers en toiletten

Daken en dakwerk

Uitbouw of renovatie in Noordwijk

Of het nu gaat om het uitbouwen van uw woning doormiddel van een volledig nieuwe uitbouw of een complete renovatie, bij Voskuil Bouw zijn wij van alle markten thuis. Een volwaardige aannemer in Noordwijk die al uw zorgen uit handen neemt. Wanneer u kiest voor de service van Voskuil Bouw, kunt u rekenen op de volgende voordelen: 

  • Volledige ontzorging 
  • Deskundig advies van zeer ervaren vakspecialisten 
  • Eigen vakmensen waaronder een bouwkundig specialist en uitvoerende vaklieden
  • Een eigen werkplaats 
  • Zeer betrokken en persoonlijke aanpak
  • Ruim 50 jaar ervaring 

Op onze projecten krijgt u een indruk van het werk dat wij als aannemer in Noordwijk hebben geleverd. Diverse uitbouwen, opbouwen en renovaties die wij in de afgelopen jaren hebben uitgevoerd. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn heeft u tijdens de verbouwing of renovatie altijd te maken met één aanspreekpunt. Er wordt tussentijds altijd ruimte gemaakt voor een voortgangsgesprek en kunt u rekenen op de beste service. 

Carpenter working with equipment on wooden table in carpentry shop. woman works in a carpentry shop.

Eigen werkplaats

Voskuil Bouw heeft een eigen werkplaats met allerlei moderne apparatuur om zelf kozijnen, ramen en deuren te maken. Onze ervaren vakmensen kunnen alles maken.

Colorful canal houses in vintage toning on Brouwersgracht in the grachtengordeal the UNESCO World Heritage site of Amsterdam

Rijke historie

Voskuil Bouw heeft een rijke historie en in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Het bedrijf bestaat vijftig jaar en kan bogen op veel vakkennis en deskundigheid.

Vakmensen op de juiste plek

In ons aannemersbedrijf in Noordwijk werken alleen échte gespecialiseerde vaklieden. Dagelijks zijn onze mannen actief in de omgeving van Noordwijk en werken zij aan diverse opdrachten zoals: renovatie, uitbouwen of het aanleggen van een nieuwe badkamer. Wij hebben ons team nauwkeurig samengesteld en hebben de juiste mensen op de juiste plek weten de zetten. Hierdoor kunnen wij zeer efficiënt te werk gaan en worden de werkzaamheden alleen uitgevoerd door een specialist. We werken samen met zorgvuldig geselecteerde onderaannemers die ruimschoots voldoen aan de kwaliteitseisen van Voskuil Bouw.

We streven altijd naar een succesvol resultaat dan ook uw verwachtingen zal overtreffen. Uw wens staat centraal in het project. Wij hechten veel waarde aan duidelijke communicatie, heldere offertes en een soepel verloop van uw project. Bent u benieuwd wat ons aannemersbedrijf in Noordwijk voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, onze klantvriendelijke adviseurs staan klaar om u van dienst te zijn.

Recente projecten

Dagelijks voeren wij vele verschillende werkzaamheden uit, van renovatie tot dak opbouw en van uitbouw tot dakwerkzaamheden. Hierdoor een greep uit onze recente projecten uit de regio.

Contact opnemen

Opzoek naar een aannemer in Noordwijk? Vul hiernaast vrijblijvend het formulier in, wij komen graag met u in contact.