Aannemer Leiderdorp

VOSKUIL BOUW B.V.

dé aannemer in Leiderdorp

Welkom bij Voskuil Bouw, uw vakkundige aannemer in Leiderdorp. Een gevestigde naam in de omgeving met al ruim 50 jaar ervaring in het vak. U kunt bij ons terecht voor vrijwel iedere verbouwing, dakopbouw, uitbouw of het vernieuwen/ plaatsen van uw badkamer of toilet. Ook behoort onderhoud aan uw dak tot één van onze expertises. De afgelopen jaren heeft Voskuil Bouw zich ontwikkeld tot een allround aannemersbedrijf in Leiderdorp. Op het gebied van bouw, verbouw of renovatie is geen uitdaging ons te groot en reiken wij u graag de hand. Wij helpen u graag met het realiseren van uw droomhuis in Leiderdorp. 

Wanneer u Voskuil Bouw in de arm neemt voor uw verbouwing, kunt u rekenen op: 

  • Altijd passend en persoonlijk advies 
  • Ruim 50 jaar ervaring als aannemer in Leiderdorp
  • Betrouwbare en vakkundige vaklieden
  • Volledige ontzorging 
  • Een totaalpakket van A tot Z

Heeft u vragen aan ons aannemersbedrijf in Leiderdorp? Dat kunt u vrijblijvend het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen. Voor een directe offerte aanvraag verwijzen wij u graag door naar het offerteformulier. 

Wat we doen

Verbouwen en renovatie

Uitbouw en dak opbouw

Badkamers en toiletten

Daken en dakwerk

Vakmanschap en kwaliteit

In ons portfolio kunt u projecten van ons bekijken die we bij u in de omgeving hebben gerealiseerd. Voskuil Bouw staat voor kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke aanpak, met onze duidelijke manier van communiceren weet u altijd precies waar u aan toe bent. Wij hebben ons aannemersbedrijf in Leiderdorp de laatste jaren flink versterkt met ervaren vaklieden die graag werken aan de realisatie van uw droomhuis. Wij staan klaar voor al uw wensen en steken graag onze armen uit de mouwen om u van dienst te zijn.

10
Carpenter working with equipment on wooden table in carpentry shop. woman works in a carpentry shop.

Eigen werkplaats

Voskuil Bouw heeft een eigen werkplaats met allerlei moderne apparatuur om zelf kozijnen, ramen en deuren te maken. Onze ervaren vakmensen kunnen alles maken.

Colorful canal houses in vintage toning on Brouwersgracht in the grachtengordeal the UNESCO World Heritage site of Amsterdam

Rijke historie

Voskuil Bouw heeft een rijke historie en in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Het bedrijf bestaat vijftig jaar en kan bogen op veel vakkennis en deskundigheid.

Voskuil Bouw als aannemer in Leiderdorp

Voskuil Bouw is al tientallen jaren actief in de regio Leiderdorp, wij kennen de omgeving dan ook als onze eigen broekzak. We hebben in deze jaren een breed netwerk opgebouwd en hebben korte lijnen met verschillende instanties, financieel adviseurs en werken dagelijks samen met de gemeente. Hiernaast zijn wij een erkend leerbedrijf en leiden we jonge getalenteerde vaklieden op om ook uw verbouwing succesvol op te leveren. Doordat wij op grote schaal investeren in vakbekwaam personeel en de ontwikkeling van onze vaklieden, kunnen wij de aller hoogste kwaliteit leveren. 

Vanaf het moment van opname tot de oplevering heeft u één contactpersoon die u door het gehele proces begeleid, dit schept veel duidelijkheid en rust. Voor contact met onze adviseurs kunt u bellen naar: 071 52 31 532 of vul vrijblijvend het offerteformulier in, wij zullen spoedig contact met u opnemen. 

Recente projecten

Dagelijks voeren wij vele verschillende werkzaamheden uit, van renovatie tot dak opbouw en van uitbouw tot dakwerkzaamheden. Hierdoor een greep uit onze recente projecten uit de regio Leiderdorp.

Contact opnemen

Opzoek naar een aannemer in Leiderdorp? Vul hiernaast vrijblijvend het formulier in, wij komen graag met u in contact.