uitbouw en dakopbouw

UITBOUW EN DAKOPBOUW

Uitbouw, dakopbouw en renovatie

Uitbouw en dakopbouw

Wilt u uw woning uitbouwen, een nieuwe opbouw of op een andere manier meer ruimte creëren in uw woning? Wij schieten u graag te hulp. Met onze tientallen jaren ervaring zullen wij u op gepaste wijze adviseren. Wij denken proactief met u mee en geven u direct inzicht in de mogelijkheden. Wanneer u in gesprek gaat met Voskuil Bouw zullen wij ook onze ervaring delen als het gaat om het selecteren van het juiste materiaal voor uw uitbouw of dakopbouw.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, meer informatie ontvangen of direct een adviesgesprek plannen voor uw uitbouw of opbouw? Neem vrijblijvend contact met ons op middels het contactformulier. 

Wat we nog meer doen

Verbouwen en renovatie

Uitbouw en dak opbouw

Badkamers en toiletten

Daken en dakwerk

Uitbouw of dakopbouw voor meer leefruimte

U wilt een grotere kamer realiseren omdat er meer leefruimte nodig is of u wilt graag extra ruimte voor uw hobby, extra slaapkamer of relaxruimte. Hoe pakt u dit aan? Met onze ruimschootste ervaring weten wij u te allen tijde op gepaste wijze te adviseren, wat uw wens ook is. We hebben met ons opgeleide team op grote schaal voor verschillende uitdaging gestaan als het gaat om uitbouw en dakopbouw. Met deze kennis en ervaring op zak weten wij dat u voorafgaand aan het project met verschillende vragen zit. Vragen die geregeld aan ons aannemers bedrijf worden gesteld:

  • Welk ontwerp past bij mij?
  • Heb ik een vergunning nodig?
  • Hoe zit het met de constructie?
  • Wat wordt mijn materiaalkeuze?
  • Zijn er subsidiemogelijkheden?

Wanneer u vrijblijvend in gesprek gaat met ons aannemersbedrijf geven wij u uitgebreid antwoord op al uw vragen. Wij beantwoorden uw vragen vanuit onze ervaring en gespecialiseerde vakmensen die dagelijks actief zijn in verschillende projecten. Bel gerust eens met een van onze adviseurs of vraag een offerte aan via het formulier. We bespreken graag met u hoe we uw nieuwe droomhuis kunnen realiseren.

Carpenter working with equipment on wooden table in carpentry shop. woman works in a carpentry shop.

Eigen werkplaats

Voskuil Bouw heeft een eigen werkplaats met allerlei moderne apparatuur om zelf kozijnen, ramen en deuren te maken. Onze ervaren vakmensen kunnen alles maken.

Colorful canal houses in vintage toning on Brouwersgracht in the grachtengordeal the UNESCO World Heritage site of Amsterdam

Rijke historie

Voskuil Bouw heeft een rijke historie en in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Het bedrijf bestaat vijftig jaar en kan bogen op veel vakkennis en deskundigheid.

Ons werkgebied

In de afgelopen jaren is Voskuil Bouw uitgegroeid tot een volwaardig aannemersbedrijf. Wat uw wensen ook zijn, bij ons zijn ze in goede handen. Dagelijks werken wij op grote schaal aan verschillende projecten bij u in de omgeving. Het hoofdkantoor van Voskuil Bouw is gevestigd in Leiden, een centraal punt in de randstad. Doordat ons bedrijf zich in deze omgeving heeft gevestigd kunnen wij vrijwel de hele randstad bedienen. We zijn dagelijks werkzaam in steden als Den Haag, Amsterdam, Zoetermeer en Rotterdam. 

Wilt u een nieuwe uitbouw of dakopbouw? Neem een kijkje op een van de onderstaande pagina’s voor projecten bij u in de regio. 

Betrouwbaar en heldere communicatie

Ons aannemersbedrijf, Voskuil Bouw zit al drie generaties in de familie. In deze jaren hebben wij honderden verbouwingen gerealiseerd en hierdoor veel kennis op zak. We hebben antwoord op al uw vragen. Meer specifiek kunnen uw vragen door geselecteerde adviseurs worden beantwoord, kunnen vergunningenaanvragen worden ingezet, etc. U heeft slechts één aanspreekpunt: Voskuil Bouw BV. Zo kunnen wij samen met u het proces van idee, keuze en naar oplevering doorlopen. Tijdens de bouw van uw uitbouw of dakopbouw wordt er altijd plaats gemaakt voor een voortgangsgesprek. Hierin brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en horen wij graag wat uw bevindingen zijn. Indien van toepassing kunnen in dit gesprek bepaalde zaken worden bijgestuurd, uiteraard houden wij ons aan de afspraken en wordt uw project keurig zoals gepland opgeleverd. 

U kunt rekenen op duidelijke communicatie en uitstekende begeleiding. We houden ons aan de afspraken en u zult niet voor onverwachte verassingen komen te staan wanneer onze vaklieden bij u aan het werk zijn. Uiteindelijk pakken wij onze gereedschapskist weer in en verlaten wij uw woning, u kunt genieten van uw vernieuwde woonomgeving.

Uitbouw of dakopbouw? Onze recente projecten

Wilt u wat inspiratie opdoen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten. 

Uitbouwen? Kom in contact

Opzoek naar een aannemer in Leiden en omstreken voor uw uitbouw of dakopbouw? Neem direct contact met ons op.