Aannemer Wassenaar

VOSKUIL BOUW B.V.

Aannemer Wassenaar

Een nieuw uitbouw, opbouw of is uw woning aan renovatie toe? Voskuil Bouw, aannemer in Wassenaar staat klaar voor al uw wensen. Voskuil Bouw is een zeer ervaren aannemer, het bedrijf zit immers al drie generaties in de familie en is al ruim 50 jaar actief in het vak. In de afgelopen jaren is het bedrijf uit gegroeid tot een volwaardig aannemersbedrijf in Wassenaar. Kwaliteit, vakmanschap en proactief meedenken met uw wensen. U kunt bij ons terecht voor onder andere: 

Een aannemer in Wassenaar die met u mee denkt, opzoek gaat naar een passende oplossing en zeer deskundig te werk gaat. Wilt u meer informatie, direct een offerte ontvangen of kunnen wij u misschien ergens ander mee van dienst zijn? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur, wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Wat we doen

Verbouwen en renovatie

Uitbouw en dak opbouw

Badkamers en toiletten

Daken en dakwerk

Betrouwbare aannemer in Wassenaar

Ons aannemersbedrijf in Wassenaar verbaasd zich er steeds meer over dat men een aannemer selecteert op basis van prijs en een onduidelijke offerte. Vaak een a4’tje met wat losse kreten en een flink bedrag onderaan de pagina. We kennen allemaal de verhalen en programma’s op tv waar dit regelmatig uit de hand loopt. Bij Voskuil Bouw gaat dit anders. U, als klant doet een flinke investering en samen met u zijn wij verantwoordelijk voor het gewenste resultaat en waardevastheid van de investering. We stellen vooraf een helder doel, een vaste prijs, een duidelijke planning en leveren het gewenste resultaat. 

Dit is hoe Voskuil Bouw, aannemer in Wassenaar de samenwerking met u aangaat. Voor vragen of passend advies verwijzen we u door naar onze klantenservice. Een specialist zit klaar om u te helpen.

22
Carpenter working with equipment on wooden table in carpentry shop. woman works in a carpentry shop.

Eigen werkplaats

Voskuil Bouw heeft een eigen werkplaats met allerlei moderne apparatuur om zelf kozijnen, ramen en deuren te maken. Onze ervaren vakmensen kunnen alles maken.

Colorful canal houses in vintage toning on Brouwersgracht in the grachtengordeal the UNESCO World Heritage site of Amsterdam

Rijke historie

Voskuil Bouw heeft een rijke historie en in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Het bedrijf bestaat vijftig jaar en kan bogen op veel vakkennis en deskundigheid.

Voskuil Bouw als aannemer in Wassenaar

Als ervaren aannemersbedrijf in Wassenaar streven wij voortdurend naar perfectie, we hebben immers een naam hoog te houden. In het eerste gesprek zullen wij uitgebreid uw wensen bespreken. Daarbij zal onze ervaren adviseur proactief meedenken met uw plannen en vanuit onze ervaring uw wens optimaliseren. Hierbij delen wij ook onze ervaring in de keuze van passend materiaal. Nadat voor beide partijen de wensen duidelijk in kaart zijn gebracht, wordt u een begroting aangeboden. U kunt per onderdeel zien welke kosten er worden gemaakt en waar u rekening mee kunt houden, een open boek en heldere communicatie. Ons ervaren team vaklieden komt al jaren bij mensen thuis over de vloer, het afdekken van kwetsbaar materiaal en het schoonhouden van uw woning is onderdeel van onze job. Tijdens de bouw vindt er altijd een voortgangsgesprek plaats. Hierin kunt u uw bevindingen kenbaar maken en kunnen wij waar nodig bijsturen. 

Uiteindelijk pakken wij onze gereedschapskist weer in en kunt u genieten van uw prachtige resultaat! Meer weten? Bel gerust naar: 071 – 52 31 532

Recente projecten

Dagelijks voeren wij vele verschillende werkzaamheden uit, van renovatie tot dak opbouw en van uitbouw tot dakwerkzaamheden. Hierdoor een greep uit onze recente projecten.

Contact opnemen

Opzoek naar een aannemer in Wassenaar? Vul hiernaast vrijblijvend het formulier in, wij komen graag met u in contact.