Aannemer Leiden

VOSKUIL BOUW B.V.

Aannemer Leiden

Bent u op zoek naar een aannemer in Leiden? Voskuil Bouw is een ervaren en zeer deskundig aannemersbedrijf in de regio Leiden. Ons aannemersbedrijf in Leiden heeft ruim 50 jaar ervaring in de meest uiteenlopende projecten. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor verbouw en renovatieuitbouw en dakopbouwbadkamer en toilet en kan ons aannemersbedrijf in Leiden uw dakwerk repareren, renoveren of aanleggen. 

Persoonlijke service, vakmanschap en betrouwbaarheid staat voorop bij ons aannemersbedrijf in Leiden. Wij gaan graag met u in gesprek en luisteren aandachtig naar al uw wensen. Als ervaren aannemer in de regio Leiden weten wij u te allen tijde te voorzien van passend advies, op deze manier weet u altijd vooraf wat u kunt verwachten.

U kunt rekenen op: 

  • Persoonlijk en passend advies 
  • Ruim 50 jaar ervaring als aannemer in Leiden
  • Opgeleid, betrouwbaar en vakkundig team medewerkers 
  • Volledige ontzorging tijdens het gehele project 
  • Een totaalpakket wat u van alle zorgen ontziet

Heeft u vragen of wilt u direct een offerte aanvragen? U kunt telefonisch contact opnemen middels het telefoonnummer: 071 532 15 32 of vul vrijblijvend het offerteformulier in. Ons team staat klaar om u te helpen!

Wat we doen

Verbouwen en renovatie

Uitbouw en dak opbouw

Badkamers en toiletten

Daken en dakwerk

Uitbouw in Leiden

Wilt u uw woning uitbouwen in Leiden omdat verhuizen er momenteel niet in zit, of omdat u simpelweg meer ruimte wilt? Voskuil Bouw reikt u de hand. Inmiddels heeft Voskuil Bouw tientallen jaren ervaring met de meest uiteen lopende uitbouw projecten in Leiden. Ook voor úw wensen hebben wij een passende oplossing en steken wij graag de handen uit de mouwen. 

Er zijn vele varianten uitbouw mogelijk, wij begrijpen dat het lastig kan zijn bepaalde keuzes te maken die aansluiten op uw wensen. Mocht u nog geen beeld hebben bij de realisatie van een uitbouw aan uw woning in Leiden, dan kunnen wij u voorzien van passend advies en de mogelijkheden inzichtelijk maken. Samen met u zullen wij uw wensen deskundig in kaart brengen en komen wij met een vrijblijvend voorstel. Zo krijgt u direct inzicht in de mogelijkheden, kosten en eventuele termijnen.

Carpenter working with equipment on wooden table in carpentry shop. woman works in a carpentry shop.

Eigen werkplaats

Voskuil Bouw heeft een eigen werkplaats met allerlei moderne apparatuur om zelf kozijnen, ramen en deuren te maken. Onze ervaren vakmensen kunnen alles maken.

Colorful canal houses in vintage toning on Brouwersgracht in the grachtengordeal the UNESCO World Heritage site of Amsterdam

Rijke historie

Voskuil Bouw heeft een rijke historie en in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Het bedrijf bestaat vijftig jaar en kan bogen op veel vakkennis en deskundigheid.

Betrouwbare aannemer in Leiden

Voskuil Bouw is een specialist in uw verbouwing of renovatie. Naast een duidelijke offerte hechten wij waarde aan een goede planning en heldere communicatie. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u rekenen op uitstekend vakmanschap. We werken met een team van ervaren vakmensen, die u kunnen adviseren over de aanpak en de juiste materialen. We gaan voorafgaand dan ook graag persoonlijk met u in gesprek. Hier nemen we graag ruim de tijd voor zodat u een goed gevoel krijgt bij uw uitbouw, aanbouw of verbouwing in Leiden.

Uw project is bij ons aannemersbedrijf in Leiden in goede handen. Van de verbouwing van een woning of appartement of een bedrijfspand of kantoor, bij Voskuil Bouw bent u aan het juiste adres. Wilt u weten wat wij als aannemer in Leiden voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op door te bellen naar: 071 523 15 32 of vul vrijblijvend het offerteformulier in. Wij kijken ernaar uit met u om de tafel te gaan.

Recente projecten

Dagelijks voeren wij vele verschillende werkzaamheden uit, van renovatie tot dak opbouw en van uitbouw tot dakwerkzaamheden. Hierdoor een greep uit onze recente projecten uit de regio Leiden.

Totaalpakket voor uw verbouwing of renovatie

Een uitbouw of aanbouw in Leiden kan een ingrijpende gebeurtenis voor u zijn. Het kan voorkomen dat u door de werkzaamheden tijdelijk geen gebruik kunt maken van uw keuken of badkamer. Als zeer betrokken aannemer in Leiden weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen begeleiden gedurende dit proces. U wordt van A tot Z ontzorgt en alle werkzaamheden zullen snel en efficiënt verlopen, zo kunt u binnen de kortste keren genieten van uw uitgebreide woonkamer of nieuwe badkamer. 

Wij bieden u een volledig verzorgd totaalpakket aan. Nadat wij samen met u de plannen hebben uitgewerkt, zorgen wij voor de benodigde documentatie. Wij kunnen u passend advies bieden op het gebied van financiën, verzorgen de aanvraag van de juiste vergunningen en hebben korte lijnen met de architect en desbetreffende gemeente.

Waarom Voskuil Bouw Leiden?

Voskuil Bouw is een ervaren, klantgerichte en deskundige aannemer in Leiden. Doordat wij al ruim 50 jaar in het vak actief zijn, hebben wij een breed netwerk aan professionals om ons heen verzameld. Alleen het beste vakpersoneel is goed genoeg voor uw project! Ook biedt Voskuil Bouw hierdoor het voordeel snel te kunnen handelen. Wij hebben korte lijnen met bouwkundig tekenaars, financieel adviseurs en diverse andere bouwbedrijven die klaar staan om u van dienst te kunnen zijn. Niemand zit te wachten op een eindeloze verbouwing. Geef uw project uit handen aan Voskuil Bouw, dé aannemer van Leiden en omstreken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul vrijblijvend het offerteformulier of neem direct telefonisch contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

Contact opnemen

Opzoek naar een aannemer in Leiden? Vul hiernaast vrijblijvend het contactformulier in, wij komen graag met u in contact.