Aannemer Alphen aan den Rijn

VOSKUIL BOUW B.V.

Aannemer Alphen aan den Rijn

Zoals elke huiseigenaar weet, het vinden van een betrouwbare aannemer in Alphen aan den Rijn is essentieel als het gaat om remodeling en renovatie projecten. Niet alleen zoekt u iemand die gekwalificeerd en ervaren is, maar u wilt ook iemand die eerlijk en betrouwbaar is. Met zoveel op het spel, is het belangrijk om de tijd te nemen bij het kiezen van een aannemer in Alphen aan den Rijn. Als u op zoek bent naar een betrouwbare aannemer in Alphen die gespecialiseerd is in verbouwingen en renovaties van particuliere woningen, kijk dan niet verder dan Voskuil Bouw. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het vak en we zijn toegewijd om onze klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit van vakmanschap en klantenservice. Of u nu uw keuken wilt vernieuwen of uw hele huis wilt renoveren, wij werken met u samen bij elke stap om ervoor te zorgen dat uw project naar tevredenheid wordt afgerond. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Wat we doen

Verbouwen en renovatie

Uitbouw en dak opbouw

Badkamers en toiletten

Daken en dakwerk

Verbouwen in Alphen aan den Rijn

Als u overweegt uw huis te laten verbouwen in Alphen aan den Rijn, wilt u er zeker van zijn dat u een gerenommeerde en ervaren aannemer inhuurt. Voskuil Bouw zit al meer dan 50 jaar in het vak en ons team van experts heeft al honderden woningen verbouwd. Samen met u maken we een plan op maat dat past bij uw budget en wens. We verzorgen elk aspect van de verbouwing, van begin tot eind. We zijn toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit vakmanschap en klantenservice, en we zijn ervan overtuigd dat u volledig tevreden zult zijn met de resultaten. 

U kunt bij ons aannemersbedrijf in Alphen aan den Rijn rekenen op een persoonlijke aanpak, deskundig advies en kennis van zaken. Duurzaamheid speelt een grote rol in onze manier van werken, we gebruiken dan ook uitsluiten duurzame materialen voor uw verbouwing in Alphen aan den Rijn. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken, we bespreken graag met u de mogelijkheden. 

10
Carpenter working with equipment on wooden table in carpentry shop. woman works in a carpentry shop.

Eigen werkplaats

Voskuil Bouw heeft een eigen werkplaats met allerlei moderne apparatuur om zelf kozijnen, ramen en deuren te maken. Onze ervaren vakmensen kunnen alles maken.

Colorful canal houses in vintage toning on Brouwersgracht in the grachtengordeal the UNESCO World Heritage site of Amsterdam

Rijke historie

Voskuil Bouw heeft een rijke historie en in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Het bedrijf bestaat vijftig jaar en kan bogen op veel vakkennis en deskundigheid.

Uw totaalpakket bij Voskuil Bouw in Alphen aan den Rijn

Voskuil Bouw werkt niet alleen samen met een architect, maar ook met een financieel adviseur. Dit zogenaamde ’totaalpakket’ voor uw verbouwing biedt vele voordelen. U hoeft zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken over de administratieve gevolgen van uw verbouwing. De aannemer, architect en financieel adviseur regelen dat voor u. Daarnaast bent u verzekerd van een goed gecoördineerd proces en voorkomt u verrassingen. Voskuil Bouw werkt al jaren samen met hetzelfde team van architecten en financieel adviseurs. Hierdoor weten ze precies wat er moet gebeuren en hoeveel het gaat kosten. U kunt er zeker van zijn dat uw verbouwing bij Voskuil Bouw in goede handen is.

U kunt met iedere woonwens bij ons terecht. We komen graag met u in contact om uw wensen in kaart te brengen en den mogelijkheden met u te bespreken. 

Recente projecten

Dagelijks voeren wij vele verschillende werkzaamheden uit, van renovatie tot dak opbouw en van uitbouw tot dakwerkzaamheden. Hierdoor een greep uit onze recente projecten uit de regio Alphen aan den Rijn.

Contact opnemen

Opzoek naar een aannemer in Alphen aan den Rijn

? Vul hiernaast vrijblijvend het formulier in, wij komen graag met u in contact.