Daken en dakwerk

DAKEN EN DAKWERK

Dakrenovatie en isolatie

Daken en dakwerk

Voskuil Bouw is dé complete aannemer voor al uw dakwerk, zoals dakreparatie, dakrenovatie, dakisolatie en het herstellen van lekkages. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd en hebben ruime ervaring in het vervangen of repareren van iedere soort dakbedekking. Ook bij lekkages of spoedgevallen schieten wij u graag te hulp. We beschikken over een uitgebreide werkplaats en hebben onze eigen specialisten in dienst. U kunt rekenen op een persoonlijke aanpak, een duidelijke offerte en een soepel verloop van de werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat er gedurende het hele proces duidelijk met u wordt gecommuniceerd. Zo is er altijd ruimte voor een tussentijds voortgangsgesprek en weet u vooraf waar u aan toe bent. Dit is enkel een kleine greep uit de voordelen waneer u aan tafel schuift bij Voskuil Bouw.

Wilt u weten wat Voskuil bouw voor u kan betekenen? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in of vraag direct een offerte aan! 

Wat we nog meer doen

Verbouwen en renovatie

Uitbouw en dak opbouw

Badkamers en toiletten

Daken en dakwerk

Lekkage voorkomen

Uiteraard is een lekkage voorkomen altijd beter dan genezen. Uw dak moet vroeg of laat vervangen worden of is aan reparatie toe. Wanneer het zover is, zult zich een aantal dingen afvragen: 

  • welke materialen pas ik toe 
  • Welke materialen kan samen gebruiken
  • Wil ik mijn dag isoleren 
  • Is er een vergunning nodig voor mijn dakwerkzaamheden.

Bij Voskuil Bouw krijgt u antwoord op al uw vragen. Wij weten vanuit ervaring u tot in detail te vertellen wat de mogelijkheden zijn en waar u rekening mee dient te houden. Ook kunnen wij u met deze ervaring passend adviseren als het gaat om het selecteren van de juiste materialen.

Carpenter working with equipment on wooden table in carpentry shop. woman works in a carpentry shop.

Eigen werkplaats

Voskuil Bouw heeft een eigen werkplaats met allerlei moderne apparatuur om zelf kozijnen, ramen en deuren te maken. Onze ervaren vakmensen kunnen alles maken.

Colorful canal houses in vintage toning on Brouwersgracht in the grachtengordeal the UNESCO World Heritage site of Amsterdam

Rijke historie

Voskuil Bouw heeft een rijke historie en in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Het bedrijf bestaat vijftig jaar en kan bogen op veel vakkennis en deskundigheid.

Dak isoleren

Wanneer uw woning met schuin dak niet is geïsoleerd gaat er onnodig veel warmte verloren. Wilt u een lagere energierekening, minder uitstoot van Co2 en een aangenaam klimaat in huis? Laat dan uw dak isoleren door Voskuil Bouw. U zult zich vast afvragen wat de kosten zijn, hoe de vakmannen van Voskuil Bouw te werk gaan en welke materialen er het beste gebruikt kunnen worden voor het isoleren van uw dak. 

U kunt op meerdere manieren een schuin dag isoleren. Dit kan zowel via de binnenkant als de buitenkant. Uw schuine dak is van binnenuit eenvoudig te isoleren door een houten raamwerk te plaatsen waartussen isolerende materialen worden geklemd. Veel isolatiematerialen hebben een decoratieve afwerking voor direct een mooi resultaat, maar sommige materialen vragen om een afwerking met gipsplaten en stucwerk of kunststof beplating. We zullen u passend adviseren waarna de keuze uiteraard aan u is.

U kunt ook uw dak vanaf de buitenkant laten isoleren. De specialist zal dan het materiaal bovenop de bestaande constructie plaatsen en werkt dit vervolgens af met harde isolatieplaten. Deze vorm van isolatie isoleert minder goed tegen geluiden van buitenaf en wordt hierdoor minder toegepast. 

De prijzen voor het isoleren van uw dak kan ver uiteenlopen. Bij het opmaken van een offerte zijn we van veel factoren afhankelijk, wij nodigen u dan ook graag uit voor een kennismakingsgesprek. Vul het contact formulier in en maak direct een afspraak.

Ons werkgebied

In de afgelopen jaren is Voskuil Bouw uitgegroeid tot een volwaardig aannemersbedrijf in de randstad. We hebben een goede naam opgebouwd wat we hebben te danken aan uitstekende resultaten, een klantvriendelijk aanpak en heldere communicatie. Dagelijks zijn wij op grote schaal actief in verschillende bouw projecten. Van nieuwbouw tot renovatie en van uitbouw tot dakopbouw. 

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Leiden, wat ons de mogelijkheid geeft vrijwel de hele randstad te kunnen bedienen. Hieronder een aantal woonplaatsen waarin wij zeer regelmatig actief zijn: 

Dak renoveren? Dit zijn onze recente projecten

Wilt u wat inspiratie opdoen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten. 

Kom in contact

Opzoek naar een geschikte aannemer voor uw woonwens? Neem direct contact met ons op.