Voskuil Bouw is al 50 jaar actief in de bouw

DAKEN EN DAKWERK

Locale-overheid-Nieuwebouw-realisatie-clubgebouw-Leiden-15-1024x576

DAKRENOVATIE

Voskuil Bouw kan u helpen bij het uitvoeren van dakwerk, zoals een dakreparatie of dakrenovatie. U wil bijvoorbeeld uw bestaande dak vervangen of uw dakgoten vernieuwen. Wij kunnen alle dakwerkzaamheden voor u uitvoeren en werken met gespecialiseerde mensen, die een ruime ervaring hebben met het vervangen van allerlei soorten dakbedekking.

Isolatie daken

We zorgen voor de isolatie van daken, kunnen zinken dakgoten plaatsen, maar verrichten ook reparatie van schoorstenen en doen renovatie van oude dakgevels. We werken snel en vakkundig tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Vraag vrijblijvend een offerte op voor een waterdicht dak die vele jaren meegaat.

LEKKAGE VOORKOMEN

Lekkage. Beter voorkomen dan genezen. U weet dat u uw dak op een gegeven moment moet vervangen maar hoe weet u wat de juiste keuze is?

Vragen die bij u opkomen:

  • Welke materialen pas ik toe?
  • Welke materialen verdragen elkaar?
  • Wil ik mijn dak isoleren?
  • Is er een vergunning nodig?

Dakwerk

Voskuil Bouw BV komt bij u langs om de bestaande situatie te inventariseren en om uw wensen te bespreken. Wij zijn op de hoogte van de laatste regelgevingen en ontwikkelingen. We kunnen u  een passende en aantrekkelijke offerte aanbieden.