Aannemer Warmond

VOSKUIL BOUW B.V.

Aannemer Warmond

meer over ons aannemersbedrijf in Warmond, de mogelijkheden en onze werkwijze. Als geen ander weten wij wat er komt kijken bij een verbouwing. Zijn alle materialen op tijd? Lopen alle taken volgens de planning? Wij werken samen met diverse onderaannemers bij u in de buurt en hebben ruimschoots alle belangrijke materialen op voorraad. U zult ons tijdens de verbouwing geregeld tegenkomen op de werkvloer. Wij dragen zorg voor de kwaliteit van de werkzaamheden en monitoren de voortgang van alle processen.

Voskuil Bouw is uw vaste aanspreekpunt tijdens de bouwwerkzaamheden. U kunt ons altijd bereiken als u vragen heeft. Tussentijds is er meermaals de ruimte voor een voortgangsgesprek waarin wij u op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen en de voortgang van de bouwwerkzaamheden.

Direct een offerte ontvangen? Vraag ‘m vrijblijvend aan via het offerteformulier.

Wat we doen

Verbouwen en renovatie

Uitbouw en dak opbouw

Badkamers en toiletten

Daken en dakwerk

Tot in detail geregeld

De perfecte afwerking maakt het verschil. Ons aannemersbedrijf in Warmond beschikt over een eigen team van zeer ervaren vaklieden. Kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke aanpak staan bij ons centraal. We hebben oog voor detail en richten ons op het totaalplaatje. In de eerste plaats is het resultaat het belangrijkste, hiernaast hechten wij veel waarde aan de beleving en de complete costumer journey. Onze betrokken medewerkers besteden veel aandacht aan het optimaliseren van het volledige proces.

We denken graag met u mee. Op basis van onze tientallen jaren ervaring kunnen wij u passend adviseren. We hebben veel kennis van verschillende materialen en zijn vooruitstrevend als het gaat om verduurzamen van uw woning.  

Carpenter working with equipment on wooden table in carpentry shop. woman works in a carpentry shop.

Eigen werkplaats

Voskuil Bouw heeft een eigen werkplaats met allerlei moderne apparatuur om zelf kozijnen, ramen en deuren te maken. Onze ervaren vakmensen kunnen alles maken.

Colorful canal houses in vintage toning on Brouwersgracht in the grachtengordeal the UNESCO World Heritage site of Amsterdam

Rijke historie

Voskuil Bouw heeft een rijke historie en in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Het bedrijf bestaat vijftig jaar en kan bogen op veel vakkennis en deskundigheid.

Een dreamteam voor het beste resultaat

Er wordt veel gevraagd van ons als volwaardig aannemer in Warmond. Hier zijn wij ons van bewust en weten onze naam dan ook al tientallen jaren hoog te houden. Wij streven iedere dag naar het behalen van het beste resultaat. Onze medewerkers zijn tot het bot gemotiveerd om alles uit de kast te halen en uw woonwens te verwezenlijken. Als aannemer Warmond werken wij samen met een klein aantal geselecteerde onderaannemers. We stellen net al u enorm hoge eisen aan het resultaat. Al onze partners voldoen ruimschoots aan de strenge kwaliteitseisen die passen bij de garanties van Voskuil Bouw.  

Bij ons vindt u de juiste personen op de juiste plek. Onze kracht zit in de kwaliteit van de werkzaamheden. Bij ons aannemersbedrijf in Warmond zijn alleen specialisten aan het werk. Onze vaklieden weten wat ze doen en hebben minimaal 10 jaar ervaring in hetgeen dat ze doen. Alleen zo kunnen wij u de allerhoogste kwaliteit garanderen.

Recente projecten

Wij werken dagelijks aan de meest uiteenlopende uitdagende projecten. Ieder met een unieke aanpak. Hieronder vindt u een greep uit onze recente projecten. Laat u inspireren door degene die u voorgingen. Heeft u vragen of wilt u werkzaamheden aan uw huis laten verrichten? Neem gerust contact met ons op of vul vrijblijvend het offerteformulier in.

Persoonlijk advies op maat

Elke verbouwing, renovatie en woning is anders. Wij adviseren u op maat. We komen met duurzame, slimme en milieuvriendelijke oplossingen. Voorafgaand aan ieder project bespreken we uitvoerig het plan van aanpak en zoeken we naar de beste bouwmaterialen. Na een akkoord op onze begroting starten de werkzaamheden. Wij zullen er te allen tijde naar streven het project binnen het bouwtermijn en binnen het budget op te leveren.

Goed advies levert altijd wat op. Veel verbouwingen vallen uiteindelijk hoger uit dan u wellicht van te vore heeft begroot. Door ons deskundige advies en het aandragen van slimme en duurzame middelen kunt u tot wel tienduizenden euro’s besparen.

Contact opnemen

Opzoek naar een aannemer in Warmond? Vul hiernaast vrijblijvend het formulier in, wij komen graag met u in contact.