Aannemer Katwijk

VOSKUIL BOUW B.V.

Aannemer Katwijk

Voskuil Bouw is al jaren werkzaam als volwaardig aannemer in Katwijk. U kunt voor vrijwel iedere verbouwing, renovatie, uitbouw of andere woonwens bij ons terecht. Ook voor onderhoud aan uw woning bent u bij Voskuil Bouw, aannemer in Katwijk aan het juiste adres. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuwe badkamer, een volledig nieuwe uitbouw of het renoveren van een uw woonomgeving, Voskuil Bouw biedt u de helpende hand. Al tientallen jaren zijn wij actief als aannemer in Katwijk en kennen deze omgeving als onze eigen broekzak. We weren vrijwel dagelijks samen met de gemeente en zijn bekend met de regelgeving. Blader een door onze projecten, hier kunt u inspiratie opdoen en kennis maken met de kwaliteit van ons aannemersbedrijf in Katwijk. 

Schuif geheel vrijblijvend aan bij een van onze adviseurs, wij vertellen u graag meer over onze kennis en de mogelijkheden voor uw project. Wij adviseren u graag in het selecteren van de juiste materialen en leggen uw wensen direct bij de architect. Doordat wij nauw samenwerken met diverse onder aannemers, architecten en financieel adviseurs kunnen wij u volledig ontzorgen. Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op middels het contact of offerteformulier!

Wat we doen

Verbouwen en renovatie

Uitbouw en dak opbouw

Badkamers en toiletten

Daken en dakwerk

De betrouwbaarheid van een ervaren aannemer in Katwijk

Er staat een groot project voor de deur, u heeft net een nieuwe woning gekocht of er dient groot onderhoud te worden verricht. De eerste stap is gezet, u bent op onze website beland om meer informatie te vergaren. Vanaf hier nemen wij uw zorgen uit handen. Onze professionals reiken u de hand en bieden een luisterend oor. Voskuil Bouw is uitgegroeid tot een volwaardig aannemersbedrijf in Katwijk met gegarandeerd de beste service. Ons team ontzorgt u van A tot Z en begeleidt u op professionele wijze door het hele traject. Wij hechten veel waarde aan duidelijke communicatie, hoogwaardig vakwerk en besteden veel aandacht aan de costumer journey. We vinden het belangrijk dat u kunt terugkijken op een fijne ervaring en kunt genieten van het resultaat, hier zijn wij als aannemer in Katwijk samen met u verantwoordelijk voor. 

Carpenter working with equipment on wooden table in carpentry shop. woman works in a carpentry shop.

Eigen werkplaats

Voskuil Bouw heeft een eigen werkplaats met allerlei moderne apparatuur om zelf kozijnen, ramen en deuren te maken. Onze ervaren vakmensen kunnen alles maken.

Colorful canal houses in vintage toning on Brouwersgracht in the grachtengordeal the UNESCO World Heritage site of Amsterdam

Rijke historie

Voskuil Bouw heeft een rijke historie en in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Het bedrijf bestaat vijftig jaar en kan bogen op veel vakkennis en deskundigheid.

Volwaardig aannemersbedrijf in Katwijk voor volledige ontzorging

Niet alleen is ons aannemersbedrijf in Katwijk gespecialiseerd in uitvoeren van uw project, ook werken wij nauw samen met diverse geselecteerde partners die u de nodige diensten kunnen bieden. We hebben een selectie gemaakt van architecten, financieel adviseurs en diverse onderaannemers die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Met deze geselecteerde professionals kunnen wij ieder project succesvol opleveren. We nemen u graag mee door alle mogelijkheden en gaan graag met u in gesprek. Vul geheel vrijblijvend het contactformulier in om een afspraak te maken met onze adviseur. Wanneer u direct een offerte wilt ontvangen, verwijzen wij u graag door naar het offerteformulier. We zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. 

Recente projecten

Dagelijks voeren wij vele verschillende werkzaamheden uit, van renovatie tot dak opbouw en van uitbouw tot dakwerkzaamheden. Hierdoor een greep uit onze recente projecten uit de regio.

Alleen het beste resultaat is goed genoeg

In ons aannemersbedrijf in Noordwijk werken alleen échte gespecialiseerde vaklieden. Dagelijks zijn onze mannen actief in de omgeving van Noordwijk en werken zij aan diverse opdrachten zoals: renovatie, uitbouwen of het aanleggen van een nieuwe badkamer. Wij hebben ons team nauwkeurig samengesteld en hebben de juiste mensen op de juiste plek weten de zetten. Hierdoor kunnen wij zeer efficiënt te werk gaan en worden de werkzaamheden alleen uitgevoerd door een specialist. We werken samen met zorgvuldig geselecteerde onderaannemers die ruimschoots voldoen aan de kwaliteitseisen van Voskuil Bouw.

We streven altijd naar een succesvol resultaat dan ook uw verwachtingen zal overtreffen. Uw wens staat centraal in het project. Wij hechten veel waarde aan duidelijke communicatie, heldere offertes en een soepel verloop van uw project. Bent u benieuwd wat ons aannemersbedrijf in Noordwijk voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, onze klantvriendelijke adviseurs staan klaar om u van dienst te zijn.

Contact opnemen

Opzoek naar een aannemer in Katwijk? Vul vrijblijvend het formulier in, wij komen graag met u in contact.