Aannemer Voorschoten

VOSKUIL BOUW B.V.

Aannemer Voorschoten

Een nieuwe badkamer, een uitbouw of dakopbouw in Voorschoten? Dan gaat u opzoek naar een geschikte aannemer in Voorschoten. Voskuil Bouw is een zeer deskundig, ervaren en zeer betrokken aannemer in Voorschoten. Ons aannemersbedrijf heeft al ruim 50 jaar ervaring in het vak. We hebben in deze jaren voor verschillende uitdagingen gestaan en prachtige projecten mogen opleveren. Op onze pagina met  projecten vindt u meer over ons prachtige werk.

Verbouw en renovatieuitbouw en dakopbouw, een nieuwe badkamer of toilet en het aanleggen of reviseren van uw dakwerk. Dit is een greep uit de specialismen van ons aannemersbedrijf in Voorschoten. Als betrokken aannemer in Voorschoten staan wij voor een persoonlijke aanpak vakmanschap en betrouwbaarheid. Wij nemen graag de tijd om samen uw wensen in kaart te brengen. Wij voorzien u altijd van passend en deskundig advies, u kunt vertrouwen op onze kennis.

U kunt onder andere het onderstaande verwachten van ons aannemersbedrijf in Voorschoten:

  • Persoonlijk en passend advies 
  • Ruim 50 jaar ervaring als aannemer in Voorschoten
  • Opgeleid, betrouwbaar en vakkundig team medewerkers 
  • Volledige ontzorging tijdens het gehele project 
  • Wij bieden u het totaalpakket

Heeft u vragen over onze diensten, uw project of wilt u direct een offerte aanvragen? U kunt direct telefonisch contact opnemen met onze deskundige klantenservice door te bellen naar: 071 532 15 32. Ook kunt u het contactformulier invullen middels te klikken op de knop.

Wat we doen

Verbouwen en renovatie

Uitbouw en dak opbouw

Badkamers en toiletten

Daken en dakwerk

Betrouwbare aannemer in Voorschoten

Voskuil bouw in Voorschoten is gespecialiseerd in uitbouw, verbouw, opbouw en renovatie. Wij hechten veel waarde aan een duidelijke offerte en heldere communicatie. U zult niet voor onverwachte verassingen komen te staan wanneer u Voskuil Bouw in de arm neemt voor uw project. We werken met vriendelijk en vakbekwame medewerkers die u kunnen voorzien van passend advies op het gebied van aanpak en de juiste materialen. Wij gaan graag met u persoonlijk in gesprek zodat u een duidelijk beeld krijgt bij de mogelijkheden en een gevoel krijgt bij uw verbouwing of renovatie in Voorschoten. 

Als ervaren aannemer in Voorschoten weten wij als geen ander wat er bij een verbouwing komt kijken. Dit kan voor u een stressvolle periode zijn waarin er veel veranderd aan uw woonomgeving. Met onze persoonlijke aanpak begeleiden wij u van A tot Z door dit proces en nemen wij u aan de hand door alle ontwikkelingen. Wilt u weten wat Voskuil Bouw als aannemer in Voorschoten voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op middels het formulier, wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met passend advies.

Betrouwbare Aannemer
Carpenter working with equipment on wooden table in carpentry shop. woman works in a carpentry shop.

Eigen werkplaats

Voskuil Bouw heeft een eigen werkplaats met allerlei moderne apparatuur om zelf kozijnen, ramen en deuren te maken. Onze ervaren vakmensen kunnen alles maken.

Colorful canal houses in vintage toning on Brouwersgracht in the grachtengordeal the UNESCO World Heritage site of Amsterdam

Rijke historie

Voskuil Bouw heeft een rijke historie en in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Het bedrijf bestaat vijftig jaar en kan bogen op veel vakkennis en deskundigheid.

Aannemer in Voorschoten

Waarom Voskuil Bouw als aannemer in Voorschoten

Wij zijn een ervaren, deskundig en zeer klantgericht aannemersbedrijf dat te allen tijden klaar staat om u te helpen en u op gepaste wijze van dienst te zijn. Wij hebben tientallen jaren ervaring in de omgeving van Voorschoten en weten precies hoe we te werk moeten gaan. We zijn bekend met alle wijken, hebben korte lijnen met de gemeente en weten precies wat wel én niet mogelijk is in uw omgeving. We hebben regelmatig te maken met natuurbescherming, het aanvragen van vergunningen en uitwerken van bestemmingsplannen. Hierom kunnen wij u in elke situatie voorzien van het juiste advies.  

Het totaalpakket van Voskuil Bouw in Voorschoten

Wilt u gaan verbouwen, uitbouwen of heeft u een ander groot project voor ogen? Ons aannemersbedrijf in Voorschoten biedt u het totaalpakket aan. Wij hebben een deskundig team om ons heen verzameld dat bestaat uit architecten, financieel adviseurs en bouwkundige tekenaars. Met dit team zijn wij is staat al uw zorgen uit handen te nemen. Ga vrijblijvend in gesprek met onze adviseurs, wij kunnen alle mogelijkheden voor u in kaart brengen. 

Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in, onze deskundige medewerkers nemen spoedig contact met u op om u te voorzien van passend advies.

Totaalpakket Voskuil

Contact opnemen

Opzoek naar een aannemer in Leiden? Vul hiernaast vrijblijvend het contactformulier in, wij komen graag met u in contact.