Aannemer Zoetermeer

VOSKUIL BOUW B.V.

Aannemer Zoetermeer

Welkom bij Voskuil Bouw, uw gespecialiseerde aannemer in Zoetermeer. U bent bij ons aan het juiste adres voor ander andere: uitbouw van uw woning, renovatie van uw badkamer of toilet, een  dakopbouw en voor isolatie werkzaamheden aan bijvoorbeeld uw dak. Voskuil Bouw is uitgegroeid tot een volwaardige aannemer in Zoetermeer. Waar ons familie bedrijf ruim 50 jaar geleden begon als een loodgietersbedrijf, werkt Voskuil Bouw vandaag de dag al volwaardige aannemer aan diverse grote én kleine bouwprojecten. We bedienen zowel de particuliere al de zakelijke markt. Op onze projecten pagina kunt u meer vinden over onze diverse projecten in de omgeving. 

Wanneer u uw bouwplannen uit handen geeft aan ons aannemersbedrijf in Zoetermeer, kunt u rekenen op gegarandeerd de beste kwaliteit en service. Wij staan al 50 jaar lang voor goede service, vakmanschap en een persoonlijke aanpak. Bij Voskuil Bouw worden uw wensen gehoord en krijgt u passend advies op basis van onze tientallen jaren ervaring. Vul gerust het contact formulier in waneer u vragen heeft, wij zullen zo spoedig mogelijk uw wensen in behandeling nemen. 

Wat we doen

Verbouwen en renovatie

Uitbouw en dak opbouw

Badkamers en toiletten

Daken en dakwerk

Een aannemer in Zoetermeer voor iedere woonwens

Bij Voskuil Bouw in Zoetermeer kunt u voor veel meer terecht dan alleen het simpele timmerwerk. Het zijn de randzaken en de totale journey die extra aandacht vragen van onze professionals. Hier hechten wij met onze bedrijfsnormen veel waarde aan. Dit is ook de voornaamste reden dat Voskuil Bouw in de laatste jaren is uitgegroeid tot de meest veelzijdige aannemer in Zoetermeer. 

We krijgen veel positieve reacties wat ook is terug te zien in de reviews op Google. 

Een grote verbouwing of renovatie aan uw woning is iets wat u waarschijnlijk maar een keer in uw leven doet. Voskuil Bouw in Zoetermeer is u graag van dienst als het gaat om deze ingrijpende gebeurtenis. Vanuit onze ruime ervaring kunnen wij u passend adviseren bij het maken van verschillende keuzes, denk hierbij bijvoorbeeld aan de keuze voor verschillende materialen. Ook zullen wij u van begin tot eind persoonlijk begeleiden en staat uw wens bij ons centraal. Kom in contact met onze adviseur, wij komen graag bij uw langs om de mogelijkheden met u door te nemen. 

Carpenter working with equipment on wooden table in carpentry shop. woman works in a carpentry shop.

Eigen werkplaats

Voskuil Bouw heeft een eigen werkplaats met allerlei moderne apparatuur om zelf kozijnen, ramen en deuren te maken. Onze ervaren vakmensen kunnen alles maken.

Colorful canal houses in vintage toning on Brouwersgracht in the grachtengordeal the UNESCO World Heritage site of Amsterdam

Rijke historie

Voskuil Bouw heeft een rijke historie en in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Het bedrijf bestaat vijftig jaar en kan bogen op veel vakkennis en deskundigheid.

Heldere offertes en duidelijke communicatie bij Voskuil Bouw in Zoetermeer

Wij hebben al eerder laten vallen dat een persoonlijke aanpak, de customer journey en vakmanschap belangrijke pijlers zijn binnen ons aannemersbedrijf in Zoetermeer. Ook kunt u te allen tijde rekenen op directe en heldere communicatie van onze vaklieden en adviseurs. U ontvangt van ons voorafgaand een duidelijke offerte die voor beide partijen overzichtelijk is. Geen kleine lettertjes of onduidelijke prijzen. Dit zal u direct een goed gevoel geven waarna u kunt genieten van de service van Voskuil Bouw. 

Onze vaklieden gaan zorgvuldig, vakkundig en zeer doelgericht te werk. Wij houden ons netjes aan de afgesproken bouwtermijn en er is altijd ruimte voor een tussentijds voortgangsgesprek. Wij horen graag hoe u de verbouwing of renovatie beleeft en kunnen zo tussentijds bijsturen waar nodig. Voskuil Bouw heeft in de laatste jaren een goede naam opgebouwd die wij eer aan houden. Wij zullen er alles aan doen om u naar wens van dienst te zijn. 

Recente projecten

Dagelijks voeren wij vele verschillende werkzaamheden uit in Zoetermeer, van renovatie tot dak opbouw en van uitbouw tot dakwerkzaamheden. Hierdoor een greep uit onze recente projecten uit de regio.

Professionals aan het werk bij ons aannemersbedrijf in Zoetermeer

Voskuil Bouw is in de laatste jaren flink gegroeid als aannemer in Zoetermeer. Wij selecteren zorgvuldig onze professionals en werken alleen samen met de beste onder aannemers die voldoen aan de kwaliteitseisen van ons aannemersbedrijf in Zoetermeer. Alleen op deze manier kunnen wij gegarandeerd de beste service verlenen en uw verwachtingen overtreffen. Begeleiding van A tot Z en een uitgestoken hand zorgen ervoor dat uw verbouwing of renovatie voor beide partijen een prettige ervaring is. Samen met u zijn wij verantwoordelijk voor het aller beste resultaat, wij doen er dan ook alles aan onze beloften waar te maken. Bent u benieuwd wat ons aannemersbedrijf in Zoetermeer kan betekenen voor uw woonwens? Laat uw wensen bij ons achter via het offerte formulier, wij zullen spoedig contact met u opnemen! 

Contact opnemen

Opzoek naar een aannemer in Zoetermeer? Vul vrijblijvend het formulier in, wij komen graag met u in contact.