Aannemer

VOSKUIL BOUW B.V.

Aannemer Voskuil Bouw

Welkom bij ons aannemersbedrijf Voskuil Bouw, gevestigd in Leiden. Dit aannemersbedrijf is inmiddels drie generaties in de familie en daarmee ruim 50 jaar actief in het vak. Waar de huidige eigenaar Edwin Voskuil na zijn studie begon met een loodgietersbedrijf, is Voskuil Bouw inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig aannemersbedrijf bij u in de regio. Al vele jaren werken wij voor verschillende opdrachtgevers, van zakelijk to particulier en van lokale instanties tot zorginstellingen en gemeenten. We hebben als aannemer een goede naam opgebouwd waarbij u kunt rekenen op eerlijkheid, betrouwbaarheid, betrokkenheid en duidelijke communicatie. Dit is een greep uit de basis waarden van ons aannemersbedrijf.

Wat we doen

Verbouwen en renovatie

Uitbouw en dak opbouw

Badkamers en toiletten

Daken en dakwerk

Werkgebied

Als volwaardig aannemer, gevestigd in Leiden beperken wij ons niet alleen tot deze sleutelstad. We zijn zeer actief in de directe omgeving, maar ook ver hierbuiten. U kunt bij ons terecht voor diverse verbouwingen en renovaties en staan klaar om de handen uit de mouwen te steken. Verder op deze pagina vindt u een aantal uitgelichte projecten waaruit u inspiratie kunt opdoen. We werken dagelijks aan verschillende projecten, ieder met een eigen verhaal. Na 50 jaar streven wij iedere dag opnieuw naar het beste resultaat, dit is waarom Voskuil Bouw is uitgegroeid tot een begrip bij u in de regio.

Aannemersbedrijf Voskuil Bouw is onder andere actief in de volgende plaatsen: 

Carpenter working with equipment on wooden table in carpentry shop. woman works in a carpentry shop.

Eigen werkplaats

Voskuil Bouw heeft een eigen werkplaats met allerlei moderne apparatuur om zelf kozijnen, ramen en deuren te maken. Onze ervaren vakmensen kunnen alles maken.

Colorful canal houses in vintage toning on Brouwersgracht in the grachtengordeal the UNESCO World Heritage site of Amsterdam

Rijke historie

Voskuil Bouw heeft een rijke historie en in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Het bedrijf bestaat vijftig jaar en kan bogen op veel vakkennis en deskundigheid.

Recente projecten

Dagelijks voeren wij vele verschillende werkzaamheden uit, van renovatie tot dak opbouw en van uitbouw tot dakwerkzaamheden. Hierdoor een greep uit onze recente projecten uit de regio Leiderdorp.

Contact opnemen

Opzoek naar een aannemer? Vul hiernaast vrijblijvend het formulier in, wij komen graag met u in contact.