Aannemer Amsterdam

VOSKUIL BOUW B.V.

Aannemer Amsterdam

Welkom bij Voskuil Bouw, uw aannemer in Amsterdam en omstreken. Benieuwd wat wij voor u kunnen beteken? Wij vertellen u graag meer over ons aannemersbedrijf in Amsterdam en de eindeloze mogelijkheden.

Bij Voskuil Bouw hebben we meer dan 50 jaar ervaring in de meest uiteenlopende projecten. Wij zijn gespecialiseerd in verbouw en renovatie, aanbouw en dakopbouw, badkamer- en toiletbouw en meer. Wij zetten ons in om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en zijn trots op ons vakmanschap en betrouwbaarheid. Als u op zoek bent naar een aannemer in de omgeving van Amsterdam, bespreken wij graag uw wensen met u en voorzien wij u van advies en aanbevelingen. We zijn ervan overtuigd dat we u kunnen voorzien van de hoogwaardige diensten die u wenst. Neem vandaag nog contact met ons op en ga in gesprek met onze deskundige adviseurs.

Wat we doen

Verbouwen en renovatie

Uitbouw en dak opbouw

Badkamers en toiletten

Daken en dakwerk

Uitbouw, opbouw of renovatie in Amsterdam

Voskuil Bouw is een professionele aannemer in Amsterdam die gespecialiseerd is in aanbouwen, dakopbouwen en woningrenovaties. Wij zijn er trots op dat wij onze klanten bedienen met hoogwaardig vakmanschap en een uitstekende klantenservice. Met meer dan 50 jaar ervaring hebben wij de kennis en expertise om uw project op tijd en binnen het budget af te ronden. Wij begrijpen het belang van communicatie en werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw visie werkelijkheid wordt.

Voskuil Bouw zet net even dat stapje extra voor u. We zijn persoonlijk betrokken bij uw woonwens en u heeft gedurende het gehele project een vast aanspreekpunt. We maken graag tussentijds ruimte om de voortgang van de verbouwing met u te bespreken. We horen graag hoe u de werkzaamheden ervaart en sturen bij waar nodig.

Aannemer Amsterdam
Carpenter working with equipment on wooden table in carpentry shop. woman works in a carpentry shop.

Eigen werkplaats

Voskuil Bouw heeft een eigen werkplaats met allerlei moderne apparatuur om zelf kozijnen, ramen en deuren te maken. Onze ervaren vakmensen kunnen alles maken.

Colorful canal houses in vintage toning on Brouwersgracht in the grachtengordeal the UNESCO World Heritage site of Amsterdam

Rijke historie

Voskuil Bouw heeft een rijke historie en in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Het bedrijf bestaat vijftig jaar en kan bogen op veel vakkennis en deskundigheid.

aannemer amsterdam

Het totaalpakket van Voskuil Bouw

Bent u van plan een woningrenovatie uit te voeren? Dan heeft u een aannemer in Amsterdam nodig die u kunt vertrouwen om de klus goed uit te voeren. Bij Voskuil Bouw bieden wij een compleet pakket voor uw verbouwing, waarbij aannemer, architect en financieel adviseur samenwerken om uw droomhuis te realiseren.

We begrijpen dat de renovatie van uw huis een grote investering is, dus we werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat ze de beste waarde voor hun geld krijgen. We beginnen met een persoonlijke afspraak met u om uw wensen voor de renovatie te bespreken en een idee te krijgen van uw budget. Vervolgens ontwikkelen we een gedetailleerd plan van aanpak en geven we u een kostenraming. Zodra u ons het groene licht heeft gegeven, gaat ons team van ervaren professionals aan de slag om uw huis snel en efficiënt om te toveren in de ruimte die u altijd al wilde.

Dus als u op zoek bent naar een totaalpakket voor uw volgende woningrenovatie, kijk dan niet verder dan Voskuil Bouw. Wij zijn er om u te helpen uw woonwens te verwezenlijken.

Recente projecten

Dagelijks voeren wij vele verschillende werkzaamheden uit, van renovatie tot dak opbouw en van uitbouw tot dakwerkzaamheden. Hierdoor een greep uit onze recente projecten uit de regio Amsterdam.

Contact opnemen

Opzoek naar een aannemer in Amsterdam? Vul hiernaast vrijblijvend het formulier in, wij komen graag met u in contact.