Voeg en metselwerk herstel

VOSKUIL BOUW B.V.

Voor al uw herstel werkzaamheden

Bent u op zoek naar professioneel metselwerk en voegwerk herstel? Bij Voskuil Bouw hebben we aantoonbaar alle ervaring als toonaangevend aannemersbedrijf in Leiden en omstreken in huis. Wij streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen door vakmanschap, precisie en toewijding aan elk project. Of het nu gaat om het metselen van een nieuwe woning, het renoveren van bestaand metselwerk, het herstellen van voegwerk, of zelfs het werken met hardsteen en natuursteen, wij staan klaar om u van dienst te zijn.

Onze eigen expert in huis 

Waarom zou u kiezen voor Voskuil Bouw voor het herstellen van uw gevel of metselwerk? Metselwerk vormt de kern van elk bouwproject, en bij Voskuil Bouw hebben we ons gespecialiseerd in dit vakgebied. Onze vakmensen beschikken over de vaardigheden en expertise om metselwerk van de hoogste kwaliteit te leveren. Of u nu een nieuwe woning bouwt, een renovatieproject plant of een commercieel gebouw ontwikkelt, wij hebben de specialisten in huis om u te ondersteunen. Wij zijn uniek in het herstellen van voegwerk, wij hebben hiervoor een specialist in huis die al tientallen jaren voeg- en metselwerk herstelt.

Wat we nog meer doen

Verbouwen en renovatie

Uitbouw en dak opbouw

Badkamers en toiletten

Daken en dakwerk

Professioneel herstel van metselwerk

Duurzaamheid en Stabiliteit: Metselwerk staat bekend om zijn duurzaamheid en stabiliteit. Het is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een solide en betrouwbare constructie. Bij Voskuil Bouw zorgen we ervoor dat elk stuk metselwerk nauwkeurig wordt geplaatst en dat de gebruikte materialen van topkwaliteit zijn.

Esthetische Pracht: Metselwerk biedt eindeloze mogelijkheden voor het creëren van esthetisch aantrekkelijke structuren. Onze vakmensen zijn bedreven in het maken van prachtige metselwerk ontwerpen die uw project onderscheiden van de rest.

Energie-efficiëntie: Metselwerk heeft uitstekende thermische eigenschappen, wat resulteert in energie-efficiënte gebouwen. Hierdoor kunt u op de lange termijn kosten besparen en uw ecologische voetafdruk verkleinen.

Onze Diensten

Bij Voskuil Bouw bieden we een breed scala aan diensten aan, waaronder:

 • Nieuwbouw Metselwerk: Wij zijn experts in het opzetten van de metselwerk structuur voor uw nieuwe woning of bedrijfsgebouw.
 • Renovatie en herstel: Als u bestaande metselwerk structuren wilt herstellen of upgraden, zijn wij er om u te helpen.
 • Uitbouw Bestaande Bouw: Onze deskundigen helpen u graag bij het ontwerpen van aangepaste metselwerk voor bijvoorbeeld een uitbouw of opbouw.

 

Bij Voskuil Bouw zijn we er trots op dat we de hoogste normen van vakmanschap en kwaliteit handhaven. We werken samen met de beste leveranciers in de branche om ervoor te zorgen dat het metselwerk aan uw verwachtingen voldoet.

Carpenter working with equipment on wooden table in carpentry shop. woman works in a carpentry shop.

Eigen werkplaats

Voskuil Bouw heeft een eigen werkplaats met allerlei moderne apparatuur om zelf kozijnen, ramen en deuren te maken. Onze ervaren vakmensen kunnen alles maken.

Colorful canal houses in vintage toning on Brouwersgracht in the grachtengordeal the UNESCO World Heritage site of Amsterdam

Rijke historie

Voskuil Bouw heeft een rijke historie en in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Het bedrijf bestaat vijftig jaar en kan bogen op veel vakkennis en deskundigheid.

Voegwerk Herstel

Het voegwerk van een gebouw speelt een cruciale rol in de algehele structuur en esthetiek. Na verloop van tijd kunnen voegen echter beschadigd raken door verschillende factoren, zoals weersinvloeden, slijtage en ouderdom. Dit kan leiden tot lekkages, energieverlies en esthetische achteruitgang van uw pand. Gelukkig biedt Voskuil Bouw de perfecte oplossing: voegwerk herstel.

Onze Expertise in Voegwerkherstel

Bij Voskuil Bouw hebben we jarenlange ervaring in het herstellen van voegwerk voor diverse soorten gebouwen, van historische monumenten tot moderne commerciële panden. Ons team van hoogopgeleide vakmensen beschikt over de expertise en vaardigheden om voegwerk te herstellen en te vernieuwen, ongeacht de omvang van het project.

Recente projecten

Dagelijks voeren wij vele verschillende werkzaamheden uit, van renovatie tot dak opbouw en van uitbouw tot dakwerkzaamheden. Hierdoor een greep uit onze recente projecten uit de regio Leiderdorp.

Waarom Voegwerk Herstel Belangrijk is

Het voegwerk van uw gebouw heeft meerdere functies en het herstellen ervan is van groot belang:

 • Waterdichtheid: Beschadigd voegwerk kan lekkages veroorzaken, wat leidt tot vochtschade en schimmelvorming in uw pand. Voegwerk herstel zorgt voor een waterdichte afdichting, waardoor uw gebouw wordt beschermd tegen schade door vocht.
 • Energie-efficiëntie: Slecht voegwerk kan leiden tot warmteverlies in de winter en warmteoverdracht in de zomer, wat resulteert in hogere energierekeningen. Met voegwerk herstel kunt u de energie-efficiëntie van uw gebouw verbeteren en geld besparen.
 • Esthetiek: Het uiterlijk van uw gebouw is belangrijk, vooral als het gaat om de eerste indruk. Beschadigd voegwerk kan de uitstraling van uw pand negatief beïnvloeden. Met ons voegwerk herstel kunt u de esthetische waarde van uw gebouw herstellen en behouden.

Het proces

Bij Voskuil Bouw volgen we een grondig proces om uw voegwerk te herstellen:

 • Inspectie: Ons team begint met een grondige inspectie van het huidige voegwerk om de omvang van de schade vast te stellen.
 • Voegverwijdering: Beschadigde voegen worden zorgvuldig verwijderd om plaats te maken voor nieuwe voegmortel.
 • Voegmortel Toepassing: We passen hoogwaardige voegmortels toe die zowel duurzaam als esthetisch zijn.
 • Afwerking: Onze vakmensen zorgen voor een nauwkeurige afwerking om ervoor te zorgen dat het herstelde voegwerk naadloos aansluit bij de bestaande structuur.

Waarom Kiezen voor Voskuil Bouw

Als u kiest voor Voskuil Bouw voor uw voegwerk herstel, profiteert u van:

 • Deskundigheid: Ons team bestaat uit vakmensen met uitgebreide ervaring in voegwerk herstel.
 • Kwaliteit: We gebruiken hoogwaardige materialen om duurzaamheid en langdurige resultaten te garanderen.
 • Maatwerk: Elk project wordt op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften en budget te voldoen.
 • Service: Klanttevredenheid staat bij ons centraal, en we streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen.

Bovendien biedt Voskuil Bouw ook expertise in het herstellen van hardsteen en natuursteen. Uw gebouw verdient de beste zorg, en dat is precies wat wij bieden bij Voskuil Bouw.

Contact opnemen

Klaar om uw metselwerk te laten renoveren, voegwerk te herstellen, of hardsteen en natuursteen te restaureren? Neem vandaag nog contact op met Voskuil Bouw voor een vrijblijvende offerte. Onze deskundige teamleden staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van uw project. Bij Voskuil Bouw gaan vakmanschap, kwaliteit, en klanttevredenheid hand in hand.